Hovedentreprenør til små og mellemstore byggeprojekter

Bjerregaard Tømrer Entreprise ApS er dit traditionelle tømrerfirma, der udfører alle typer opgaver inden for tømrerfaget- og hovedentreprise. Vi er beliggende i Nordhavn, men dækker hele København og omegn.

Vi udfører alle former for entrepriseopgaver, alt fra udbygning i form af en træterrasse til et omfattende nybyggeri som en del af hovedentreprisen. Med mange års erfaringer som konstruktør og entrepriseleder, vil vi hellere end gerne hjælpe dig og stå for projekteringen af dit næste byggeprojekt.

Ved at benytte dig af en hovedentreprenør overlader du bekvemligt arbejdet til os. Du som kunde har nemlig kun en fast kontaktperson, ved en hovedentreprise. Alt du skal sørge for er arkitekttegningerne, beskrivelsen af din opgave samt byggetilladelser, når det er banet af vejen, så sørger vi for resten.

Vi står for at indsamle tilbud fra vores dygtige underentreprenører, der er relevant til netop din entrepriseopgave. Derefter står vi for kommunikation og koordineringen af byggestyringen samt tidsstyringen på hele byggepladsen. Mangler du en tømrer? Tøv ikke med at kontakte os!  

Ønsker du et tilbud på din opgave?

Har du nogen spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud?   En hovedentreprise der er specialiseret i

  tømrerfaget

  Vi udfører alle former for tømreropgaver og nybyg, hvilke inkluderer tilbygning, vedligeholdelse og totalrenovering, i større og mindre omfang, som en del af hovedentreprisen.

  Vi hos Bjerregaard Tømrer Entreprise udfører hovedentrepriseopgaver uanset opgavens omfang. Dog udfører vi også mindre tømrer opgaver som en del af vores fagentreprise. Vi er et stolt og traditionelt tømrerfirma med ekspertise i at udfører tømreropgaver, herunder tilbygning, tagarbejde og træterrasser. Gennem vores solide netværk har vi stor samarbejde med dygtige faggrupper der hver især har stor ekspertise i deres respektive håndværk.

  Du kan derfor trygt overlade hovedentreprisen hos os. Vi vil gøre vores bedste for at fuldføre dit næste byggeprojekt. Kontakt os nu, og hør mere om, hvad vi kan gøre for netop dig!

  Tømrer bruger blyant på at tegne træ op. Tømrer bruger lineal
  Tømrer står med måler i have. Tømrer skærer træ.
  Tømrer undersøger hus af gult træ i skolskin
  Tømrer med hestehale står med tagrende ved et hus

  Kontakt os

  Mangler du en entreprenørleder til dit næste byggeprojekt, så er du meget velkommen til at kontakte og få et uforpligtende tilbud på dit næste byggeprojekt.

  Indhent et tilbud