Bjerregaard Tømrer Entreprise

– solidt tømrerarbejde i 34 år

Om os

Koordinering og byggestyring

Jeg har drevet firmaet siden 2006.
Vi laver både store og små opgaver inden for tømrerfaget og kan også klare hovedentrepriser ved hjælp af vores solide netværk.
Jeg har tidligere arbejdet som konstruktør og entrepriseleder, og jeg er derfor dygtig til at håndtere koordineringen og byggestyringen ved større projekter.

Ingen er perfekte, og alle laver fejl.
Det gør jeg også, men det sker ikke ofte. Efter 34 år i branchen har jeg oparbejdet teknikker og kendskab, som gør at jeg har stået overfor de fleste problemstillinger før – og også løst dem.
Så hvad end du skal have lagt nyt tag på huset, lavet en nyt træterrasse eller bare skal have lavet noget forefaldende renoveringsarbejde, så kan vi klare det. Du kan med fordel kontakte os gennem vores kontaktformular. Vi vender hurtigt muligt tilbage. 

 

Ønsker du et tilbud på din opgave?

Har du nogen spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud?   Vi tilbyder vores assistance inden for:

  – Vinduer og døre
  – Gulve
  – Skillevægge
  – Tagarbejde
  – Bordplader
  – Træterrasser
  – Tilbygninger
  – Nybygninger
  og meget mere

  Ærlige og redelige

  En af de helt grundlæggende værdier i firmaet er ærlighed. Vi giver vores mening til kende om, hvilken løsning, der vil virke bedst for dig. Vi er også ærlige, når vi giver et tilbud, hvilket betyde at den pris, du får til at starte med, er inklusiv alt.

  Indfrier dine forventninger

  I det hele tager gør vi meget ud af den indledende snak, inden vi påbegynder arbejdet. Det er vigtigt at forventningsafstemme, så vi ved, hvad du forventer dig, af det færdige arbejde. Kontakt os i dag, og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig!

  Tømrer ordner hus i træ
  Tømrer tegner på træ. Tømrer gør klar til at skære træ
  Tømrer bruger blyant på at tegne træ op. Tømrer bruger lineal

  Indhent et tilbud