Tømrer Til Nybyg

Har du en boligdrøm i tankerne og er ikke sikker på, hvordan du skal eksekvere din drøm? Vi kan hos Bjerregaard Tømrer Entreprise hjælpe dig med at finde en holdbar løsning.

Vær med i alle trin af processen

At bygge et nyt hus er en stor beslutning – og derfor ikke en beslutning man træffer fra den ene dag til den anden.

Vi hos Bjerregaard Tømrer Entreprise rådgiver vores kunder igennem hele byggeprojektet og vejleder hvert trin af vejen. Så hvad end du ønsker nybyggeri af sommerhus eller nybyggeri af hus, så vil vi rigtig gerne hjælpe dig med at realisere netop dit byggeprojekt.

Bjerregaard Tømrer Entreprise er et traditionelt tømrerfirma med mange erfaringer inden for nybyg og hovedentreprise. Vi har igennem tiden udført mange opgaver inden for nybyg, hvor vi har haft ansvaret for hele entreprisen i tæt samarbejde med de faggrupper, der har været med til den specifikke opgave.

Vores kunders ønsker og forventninger kommer altid i første række. Vi starter derfor altid indledende med en god dialog, så vi gennem et tæt samarbejde finder den optimale løsning til dig. Herefter indsamler vi et godt tilbud forud for byggeprojektet og konsulterer de byggeherrer og underentreprenører, der er relevante for netop dit byggeprojekt. Skal du bruge en tømrer til nybyg? Tøv ikke med at kontakte os nu!

Ønsker du et tilbud på din opgave?

Har du nogen spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud?   Fordele og muligheder ved

  nybyggeri

  Der er mange muligheder og fordele der følger med når man vælger at få nybygget sit hus. Den største fordel er bestemt at du har en stor indflydelse på designet af dit hjem. Ved at vælge at bygge dit eget hus har du muligheden for at sætte dit personlig præg på byggeprojekt. Du bestemmer blandet andet selv antal af kvadratmeterne af stue, køkken, badeværelset og soveværelset samt tagtypen og så meget andet

  En anden fordel ved at vælge nybyg er, at du ikke skal bekymre dig om klima- og energikravene. Nybyggeri overholder nemlig alle de miljøforskrifter der medfølger.

  Tømrer står udenfor og undersøger vindue
  Tømrer tegner på træ. Tømrer gør klar til at skære træ
  Tømrer undersøger hus af gult træ i skolskin
  Tømrer med gul skruemaskine

  Byg dit drømmehus med vores tømrere

  Drømmer du om at bygge dit helt eget hus? Vores dygtige tømrere står klar til at gøre din drøm til virkelighed. Med års erfaring inden for nybyggeri kan vi skræddersy løsninger, der passer præcis til dine ønsker og behov. Vi sørger for, at hvert eneste detalje er perfekt, fra fundamentet til taget.

  Professionelt Nybyggeri.
  Når det kommer til nybyggeri, er kvalitet afgørende. Vores team af erfarne tømrere har ekspertise inden for alt fra traditionelle byggestilarter til moderne arkitektoniske trends. Vi bruger kun materialer af højeste kvalitet og følger de nyeste byggeregler nøje for at sikre, at dit nye hjem er solidt, energieffektivt og smukt.

  Skab unikke hjem med tømrerfaglig ekspertise.
  Hvert nybyggeri er en mulighed for at skabe noget unikt. Vores tømrere er dedikerede til at forvandle dine ideer til virkelighed. Vi kan tilpasse alt fra træværk og skabe til indvendige og udvendige detaljer for at sikre, at dit hjem skiller sig ud og passer til din livsstil.

  Vi gør nybyggeri nemt.
  Lad os tage ansvaret for dit nybyggeri, så du kan slappe af og glæde dig til at flytte ind i dit drømmehjem. Vores tømrere leverer høj kvalitet og professionel service fra start til slut.

  Kontakt os i dag for at starte din rejse mod det perfekte nybyggeri.

  Galleri

  Indhent et tilbud