Vi hjælper med glæde dit næste tømrerarbejde

Bjerregaard Tømrer Entreprise er et traditionelt tømrerfirma der har mange erfaringer indenfor tømrerfaget. Vi udfører alle typer tømrerarbejde, alt fra en mindre tilbygning til en større nybyg eller renovering som en del af hovedentreprise.

Skal du bruge en dygtig tømrer til dit næste tømrerarbejde, så er Bjerregaard Tømrer Entreprise det rette sted. Vi bestræber os altid på at udføre en kvalitetssikker projekt der efterlader kunden tilfreds. Vi udfører tømrerarbejde for små og mellemstore erhvervsvirksomheder, såvel som private husejere.

Tømrer står udenfor og undersøger vindue
Ønsker du et tilbud på din opgave?

Har du nogen spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud?   Vi udfører tømrerarbejde for både

  store og små projekter

  Hos Bjerregaard Tømrer Entreprise har vi mange års erfaringer indenfor konstruktion og entrepriseledelse. Vi bestræber os derfor altid i at levere tilfredsstillende og kvalitetssikre resultater, indenfor alle typer opgaver der vedrør tømrerfaget og hovedentreprise.

  Skal du bruge en tømrer som et led til et større byggeprojekt? Så tilbyder vi tømrerarbejde som en del af vores hovedentreprise. Vi udfører større opgaver såsom, nybyggeri og større renoveringer.

  Vores ekspertise ligger i tømrerfaget, så vi udfører selvfølgelig også tømrerarbejde til mindre opgaver, som en del af vores fagentreprise. Vi eksempelvis udfører mindre opgaver såsom bordplader og træterrasser og meget mere.

  Så uanset om du skal bruge et firma til et større byggeprojekt eller til det mere basale tømrerarbejde, så vil Bjerregaard Tømrer Entreprise gerne hjælpe dig med dit næste projekt. Kontakt os nu, og hør mere om, hvad vi kan gøre for netop dig. 

  Tømrer med hestehale står med tagrende ved et hus
  Tømrer laver tømrerarbejde på gult hus
  Tømrer undersøger hus af gult træ i skolskin
  Tømrer ordner hus i træ
  Firkantet facade med hvide vinduer. Renovering udendørs. Gul lille hus
  Renovation af trævinduer på rød tag
  Bygning af ny terrasse foran hvid hus
  Sort glans tag på gul hus. Hvide døre og vinduer

  Hvilke typer af tømrerarbejde udfører vi?

  Til privat og erhverv

  Hos Bjerregaard Tømrer Enterprise har vi mere end 34 års erfaring i tømrer-faget og tilbyder kvalitetsarbejde inden for tømrerarbejde, herunder traditoinelt tømrerarbejde, nybyg, renovering og byggeprojekter. Vi udfører en bred vifte af tømreropgaver, herunder udskiftning af døre og vinduer, lofter, gulve, tilbygning, nyt tag, træarbejde og etablering af større konstruktioner.

  Vi er også specialiserede i at være hovedentreprenør på større byggerier, hvor vi koordinerer arbejdet og sørger for, at det bliver færdigt til tiden og inden for budgettet. Vores mål er, at du bliver glad for vores udførelse af  renovering af din bolig.

  Vores erfarne og professionelle tømrere går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Vi lægger stor vægt på at lytte til vores kunders ønsker og behov for at skræddersy en løsning, der passer til dig og din bygning. Herfra kan vi koordinere vores tømrerarbejde og sikre dig det bedste resultat. Vi kan levere vores tømrerydelser i hele København, inklusiv på Østerbro.

  Ønsker du et tilbud på din opgave?

  Har du nogen spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud?    Tømrerfirma med kunder i fokus

   Med mere end 34 års erfaring i tømrer-faget og en lang række tilfredse kunder bag os, er vi det oplagte valg, når du søger en tømrer til tømrerarbejde på Østerbro eller andre steder i København. Vi har fokus på at levere kvalitetsarbejde til tiden og inden for budgettet og prioriterer vores kunders ønsker og behov højt.

   Vi tilbyder en personlig og professionel service, hvor vi tager os af alt fra planlægning til udførelse og opfølgning på dit byggeprojekt. Vi har en tæt dialog med vores kunder, så du altid er opdateret på projektet og kan følge med i processen.

   Så hvis du ønsker en pålidelig og erfaren tømrer, der kan udføre tømrerarbejde af høj kvalitet til tiden og inden for budgettet, er Bjerregaard Tømrer Enterprise det oplagte valg for dig. Vi laver tømrerarbejde for både privat og erhverv. Kontakt os i dag for at høre mere om vores tømrerydelser og få et uforpligtende tilbud på dit kommende byggeprojekt.

   Fordele ved at benytte en tømrermester til dit

   tømrerarbejde

   Der er mange fordele ved at benytte en tømrermester til sit tømrerarbejde. Først og fremmest har en tømrermester den nødvendige viden og erfaring til at udføre opgaverne på en professionel måde. 

   Dette sikrer dig, at dit byggeprojekt bliver udført med høj kvalitet og nøjagtighed, så du kan være sikker på, at resultatet bliver som du ønsker det.

   Vi har som tømrermester også adgang til de nødvendige værktøjer og materialer til at gennemføre tømrerarbejdet på en effektiv måde. Dette betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at skulle købe eller leje værktøjerselv, og at arbejdet kan blive udført på en mere professionel og effektiv måde.

   Der er mange fordele ved at benytte en tømrermester til sit tømrerarbejde. Først og fremmest har en tømrermester den nødvendige viden og erfaring til at udføre opgaverne på en professionel måde. 

   Dette sikrer dig, at dit byggeprojekt bliver udført med høj kvalitet og nøjagtighed, så du kan være sikker på, at resultatet bliver som du ønsker det.

   En tømrermester har også adgang til de nødvendige værktøjer og materialer til at gennemføre tømrerarbejdet på en effektiv måde. Dette betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at skulle købe eller leje værktøjerselv, og at arbejdet kan blive udført på en mere professionel og effektiv måde.

   Tømrer tegner på træ. Tømrer gør klar til at skære træ

   Kontakt os

   Kunne du tænke dig et samarbejde med en tømrer, om det er et mindre eller større projekt, så vil vi hos Bjerregaard Tømre Entreprise hjælpe dig med dit tømrerarbejde.

   Du meget velkommen til at kontakte og få et uforpligtende tilbud på dit næste byggeprojekt.

   Indhent et tilbud