Nyt tag

Bjerregaard Tømrer Entreprise er et kvalitetsbevidst tømrerfirma, med stor erfaring inden for renovering og montering af nyt tag.

Kontakt os i dag og lad os hjælpe dig med at istandsætte din bolig eller lejlighed.

Nyt tag bliver let som en leg

Vi klarer hele processen i at skifte dit tag – nemt og simpelt.
Et tag er en af de vigtigste dele i dit hus’ ydre udseende, og kan have mange flere funktioner. Hvis du står og drømmer om et nyt tag, så er vi det rette tømrerfirma! Vi har en langvarig og omfattende erfaring inden for renovering og montering af nyt tag.

For Bjerregaard Tømrer Entreprise er ingen opgave hverken for stor eller for lille. Uanset om du har brug for et tag til et udeskur i haven, eller tagentreprise på hele ejendommen, så håndterer vi

Hvis idéen om et nyt tag lyder interessant for dig, så kontakt os endelig i dag på telefon 28 12 42 02, mail lars@tømrer.eu eller via kontaktformularen ude i siden, så udarbejder vi et tilbud til en stærk pris på nyt tag til dig i dag!

Vi indleder altid samarbejdet med en grundig og gennemgående dialog omkring dine ønsker og behov, og fortsætter den stærke kommunikation gennem hele forløbet, så du garanteres det resultat du havde tænkt dig.

Uforpligtende tilbud på tag-opgaven

Beskriv tagopgaven og så vender vi tilbage hurtigst muligt  Hvorfor er et nyt tag er en god løsning?

  Et nyt tag er en af de største istandsættelser, man kan få lavet på sit hus. Til gengæld er det også en af de renoveringer, som der er flest fordele ved. Bedre isolering, mere dagslys, forbedret æstetik, øget energieffektivitet og øget værdi af huset. Bare for at nævne nogle få.

  Et nyt tag er en stor udgift – formentlig dén største du kommer til at betale af renoveringer på dit hus. Men i stedet for at se det nye tag som en ren udgift, skal du se det som en investering. I rigtig mange tilfælde får du nemlig pengene hjem igen – og måske endda mere til. Et nyt tag er nemlig i langt de fleste tilfælde lig med bedre isolering og dermed bedre energieffektivitet.

  Rigtig mange, som får nyt tag, vil derfor opleve at deres energiomkostninger falder markant. Derudover oplever mange også et bedre indeklima. Nu tænker du måske, at det skal være nogle store besparelser, før det tjener udgiften til det nye tag hjem. Men her skal du huske på, at det også tilføjer en markant merværdi til dit hus, når det engang skal sælges. Sammen med nye vinduer og nye døre, er et nyt tag den renovering, der vækker størst begejstring hos nye købere.

  Det skyldes ikke mindst, at den nye køber dermed ved, at det ikke er en omkostning som vedkommende selv skal afholde.
  Hvis du en dag beslutter dig for at sælge dit hus, kan du altså forvente at få en højere pris, fordi taget er nyt. Et hus med et nyt tag er desuden også markant lettere og hurtigere at sælge. Et nylagt tag udstråler nemlig et vedligeholdt hus og giver potentielle købere et godt førstehåndsindtryk.

  Hvordan foregår det, når vi lægger nyt tag?

  Hvis du kunne tænke dig at vide mere om hvad vores arbejde indebærer, så kan du med fordel læse mere her.

  Vi indleder hele processen ved at tage en dialog med dig omkring hvordan du gerne vil have dit nye tag til at se ud. Her gennemgår vi design, materiale, konstruktion og mere.

  Herefter ser vi på økonomien, hvor vi udarbejder et endeligt tilbud på hvor meget det koster at udføre dit projekt.

  Når vi har indgået en aftale, starter vi planlægningen af projektet. Her undersøger vi dit gamle tag, måler arealet og hvad der skal til for at den nye montering bliver perfekt. 

  Efter planlægningen er færdig, går vi igang, og vi skal nok sørge for det hele. Med en konstant og stærk kommunikation undervejs, kommer vi med stillads og afmonterer dit gamle tag.

  Ud fra vores planlægning, påbegynder vi tagkonstruktionen ved først at klargøre og lægge et underlag til taget, hvorefter vi til slut monterer det færdige tag. 

  Du kan læse mere om vores generelle tømrerarbejde her.

  Tagrenovation af tømrer med skruemaskine
  Afspil video
  Tømrer går op slidt tag i godt vejr
  Afspil video

  Kom godt i gang med tagprojektet

  Byggebranchen har haft travlt de seneste år – og materialemangel og inflation har ikke gjort tingene nemmere.
  Det er ved at ændre sig, og det betyder at lige nu er faktisk et rigtig godt tidspunkt, hvis du overvejer nyt tag eller andre byggeprojekter. 

  Mange entreprenører har igen fået luft og huller i kalenderen. Det betyder, at de er mere sultne og dermed mere motiveret for at give en skarp pris.
  De væsentligste prisstigninger er efter hånden slået igennem og vi oplever, at der er kommet ro på flere prisstigningerne.
  Vi kan endda se, at der er enkelte produkter, der er begyndt at falde igen og der begynder atter at være materialer på lager.
  Hvis gassen bliver rationeret, så Europa kan holde varmen til vinter, vil produktionen af tegl, isolering m.v. falde kraftigt.
  Det vil give store forstyrrelser i byggeriet.

  Derfor er det en rigtig god ide at komme i gang nu og få sikret materialerne.
  Skal vi se uforpligtende på dit tagprojekt? Ring eller kontakt os via. vores kontaktformular. Vi vender tilbage hurtigst muligt!

  Hvad koster et nyt tag?

  Der findes mange forskellige slags tag, og et nyt tags pris afhænger derfor af et flertal faktorer, alt efter hvilket tag du har i tankerne.

  Prisen på et nyt tag bestemmes først og fremmest efter omfanget af projektet. Hvor stort et areal er det tale om? Skal det lægges i flere i niveauer? Spørgsmål som disse er med til at bestemme den endelige pris på nyt tag.

  Ligeledes er det også relevant for et nyt tags pris, hvilket materiale du vil have lagt det i. Synes du eternittag ser flot ud, eller foretrækker du måske et mere traditionelt tagstenstag? Vi laver selvfølgelig det hele uden besvær, men materialerne har forskellige priser, og derfor varierer den samlede opgave også i pris.

  Det er bestemt muligt at få lagt et billigt nyt tag, men disse to faktorer er nogle af de ting vi tager med i overvejelserne, når vi giver dig den endelige pris på dit projekt. Kontakt os i dag og lade os tage en dialog om, hvad vi kan gøre for netop dig.

  Renovering af tag fremfor nyt tag

  Hvis du er glad for dit nuværende tag, men det trænger til en kærlig hånd, kan du også vælge at få det renoveret, fremfor at få lagt helt nyt tag. Ofte vil det være en billigere løsning og du opnår alligevel mange af de samme fordele, som du gør ved et nyt. Du opnår også her en bedre energieffektivitet og øget ejendomsværdi.

  Når du får renoveret dit tag, vil du desuden også få udbedret eventuelle huller, revner og andre fejl, som kan give adgang for skadedyr som fx mus, rotter og husmår. En udskiftning af tag giver dermed også en bedre beskyttelse mod skadedyr.

  Det er dog ikke kun skadedyr, dit hus bliver mere modstandsdygtigt overfor, når du får renoveret dit tag – det bliver også mere modstandsdygtigt overfor vejret. I Danmark oplever vi i disse år flere og flere tilfælde af ekstremt vejr, som kan være en udfordring for huse med ældre tage.

  Når du får renoveret dit tag, vil du være bedre beskyttet mod både regn, sne og vind, som kan beskadige dit hus og føre til vandskader, fugtproblemer eller endda skader på selve strukturen af dit hus. Skader, som kan være særdeles dyre at udbedre.

  Hos Bjerregaard Tømrer Entreprise ApS har vi mere end 34 års erfaring med både lægning af nyt tag samt renovering af eksisterende tag. Vi er et tømrerfirma som lægger vægt på gode, solide traditionelle løsninger af høj kvalitet. Overvejer du en udskiftning af dit tag, er du derfor i trygge hænder, når du vælger os.

  Solskin og tømrer der står på tag med værktøj og renoverer tag

  Vi kører i hele københavnsområdet og mere

  Vi har hovedkontor i Nordhavn, men vores rækkevidde er meget større, for vi kører nemlig rundt i hele Storkøbenhavn og København.

  Har du lyst til at vide mere om dine muligheder for at få monteret et nyt tag i København, så kan du med fordel kontakte os på  28 12 42 02 eller via mail [email protected]. Du kan også udfylde vores kontaktformular her på siden, men uanset hvad, vender vi tilbage til dig med et stærkt tilbud på din opgave, der både er 100% uforpligtende og gratis.

  Indhent et tilbud